Намерих болтове по 1лев за брой или 20лв. комплектa , добре ли е ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеНамерих болтове по 1лев за брой или 20лв. комплектa , добре ли е ?
Ако ти ги предлага някои от форума му искай детайлна снимка на всеки един болт от фотоапарат поне с 12мегапикселова камера, а ако е в някоя морга иди и ги снимай ти, детайлно и ги покажи тука да видим, да не те прецакат нещо.Last edited by thecleaner; d.m.y г., 15:11.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеискай детайлна снимка на всеки един болт от фотоапарат поне с 12мегапикселова камера, а ако е в някоя морга иди и ги снимай ти, детайлно и ги покажи тука да видим, да не те прецакат нещо.Last edited by nastybg; d.m.y г., 19:36.---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Бе вий болтове за совалка ли ще купувате.От 3.5 години карам с болтове от Гарвана.Е верно не карам с 240+, ама не заради това.По-добре е от моргаджийски с не знам колко уморен метал.И една дефектоскопия няма да е лошо освен 12 хепер мега пикселови снимки..По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Здравейте банда 156/147/GT, вижте това и помогнете при желание:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83486Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oo Покажи съобщениеАбе, 1 ние не сме банда, 2 тук с политика не се занимаваме, 3 не ни занимавай с войтте глупости! !!!! Виж нещо свъзрано с твойтa измисленa алфа ако те интересува просто кажи.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от halidon Покажи съобщениеКолеги имам едно питане.Рейката на 147 и 156 една и съща ли е или има разлика и може ли да се сложи на 147 от 156.МерсиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Здравейте колеги,търся си километраж 3те за 147ца,може и да е неработещ,счупен и тнт за да му взема дисплея за 156 цата че се оказа голям зор да си намеря работещ.
Благодаря Ви предварително за оферти на лични и снимки на
zafo_84@abv.bg
Comment
-
да така е за 2 часа ама сам!
Аз сам без скоби се справих за един дообед с цялата предница,4 носача 2 прижини,накладки,дискове,спирачни апарати и биалети а за цената незнам!
Comment
Comment